18 Eylül Perşembe 19.55′de TRT1′de !
Ana Sayfa » » Malatya Temizlik

Malatya Temizlik

Written By Unknown on 18 Mart 2015 Çarşamba | 09:11

System Temizlik  2003 Yılından kurulduğundan itibaren ,her türlü açık ve kapalı yerlerde,toplum ve çevre kurallarına uygun şekilde temizlik hizmeti veren kuruluşlardır.

Temizlik şirketleri,temizlik işinin yapılmasında, her türlü temizlik makina,ekipman,temizlik kimyasalları ve temizlikpersoneli ile temizlik hizmetini gerçekleştiren kuruluşlardır.
Malatya System Temizlik 
Temizlik, işletmenin faaliyet alanına, temizlik materyallerine, uygulanacak yüzeyin doku ve yapısına, işletmenin türüne, binanın mimari yapısına v.b birçok kritere göre farklılık göstermektedir. Örneğin, bir hastanenin temizlik anlayışı ile otel ve moteldeki temizlik anlayışı çok farklıdır.Hasta odaları titiz bir temizlik anlayışı gerektirirse çok yüksek normlardatemizlik ve hijyen gerekmektedir. Temizlik basit bir iş olarak düşünülse de, aksine çok önemlidir. insanlar, ferah temiz mekanlar, sağlıklı çalışma yerleri, huzur veren uzman temiz dinlenme yerleri arzu etmektedir.Bu temiz ortamların sağlanması; uzman kişilerin profesyonelce iş yapması ve en son temizlik teknolojisinden faydalanmak ile sağlanabilir.Bu noktada temizlik şirketleri devreye girmektedir.   malatya+ilaclama+sirketi
Ofis Temizliği ( Genel ofis temizliği ve periyodik ofis temizliği )
Ev Temizliği ( İnşaat sonrası, tadilat sonrası, yangın sonrası, su baskını sonrası temizlik vb. )
Halı Yıkama ( Duvardan duvara, halıfleks,parça halı )
Endüstriyel temizlik ( havalandırma kanalı, makina temizliği, fabrika temizliği, üretim alanı temizliği, bilgisayar ve sistem odaları temizliği)
Koltuk yıkama
Cam ve Dış cephe Temizliği
Depo ve genel alan temizliği
Fabrika Temizliği
Organizasyon temizliği ( Konser, açılış, kokteyl, tanıtım, lansman vbg)
Okul Temizliği
Hastane Temizliği
İnşaat Sonrası Mekan Temizliği ( Ev, Ofis, Fabrika, Depo, Fabrika Okul)
Banka temizliği
Alışveriş merkezi temizliği
Zemin temizliği ve bakımı(zeminin türüne göre yapılacak cilalama işlemleri)
Bilgisayar ve elektronik eşya temizliği
Yangın ve su baskını sonrası temizlik
(acil durumlar sonucunda zarar ve hasar gormus temizlenmesi gereken alan lar için yapılacak temizlik hizmetleri)
Temizlik Şirketleri sayesinde eğitimli ve profesyonel hizmet alırsınız.Bu da size en kaliteli hizmeti almanızı sağlar.
Temizlik hizmetleri, işletmeler için bir dış kaynak (outsourcing) kullanımıdır.Dış kaynak kullanımı,bir şirketin temel yetkinliklerine odaklanıp, bu yetkinlikler dışındaki diğer konularda konusunda uzman başka şirketlerden hizmet almasıdır.Diğer bir tanımla da dış kaynak kullanımı, bir şirketin ikincil faaliyetlerini dışarıdan bir firmaya delege etmesidir.Bu anlamda işletme tüm temizlik işlerini yapması için temizlik şirketlerini görevlendirir.Böylelikle işletme kendi işine odaklanmasını ve daha etkin hizmet vermesini başlar. malatya+temizlik
Temizlik şirketleri,temizlik sektörü hakkındaki bilgi ve deneyimleri  sayesinde malzeme,ekipman ve personel kullanımında sizlere büyük anlamda yardımcı olur.
Temizlik şirketleri, sektördeki tüm teknolojik değişimleri takip ederek, projelerinde kullandıklar tüm makine ve ekipmanları bu kriterlere göre seçerler.Böylece randımanlı bir hizmeti  Böylelikle,insan kaynakları departmanının yükü hafifler,işe alım süreci,işten ayrılan personel işlemleri gibi süreçler ve prosedürleri temizlik şirketleri tarafından üstlenilir. Temizlik firmaları, temizlik sektöründeki tüm teknolojik değişikleri takip ederek, projelerinde kullandığı makine ve ekipmanları bu kriterlere göre seçer.Böylelikle hizmetlerini maksimum randıman, minimum maliyetle sunar ve işletmenizin yanlış yatırımlar yapmasını engeller.Temizlik şirketleri uzman ve deneyimli kadroları ile  zemin,yüzeye ve eşyanın hangi kimyasalların ne ölçüde ve ne koşullarda uygulanacağını bilirler.Yanlış bir kimyasalın,yanlış miktarlarda ve koşullarda  bir yüzeye,zemine yada eşyaya uygulanması halinde bu yüzeyler tamiri imkansız zararlar görebilirler.Profesyonel temizlik şirketleri sayesinde böyle yanlış uygulamalarla karşılaşmazsınız.Böylece sahip olduğunuz mülkünüz yada eşyanız zarar görmez ve maddi zararlarla karşılaşmazsınız.
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam Alanı

Popüler Yayınlar

 
Bizi Destekleyenler : Beşkonaklar Oto Kiralama | KaliteliBLOG | MalatyaSehri.com
Copyright © 2014. Hayat Ağacı Dizisi Son Bölüm Online İzle - Tüm Hakları Saklıdır